View Single Post
Staro 29.03.2006., 23:49   #28
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
setting direct 3D označite kvačicu i stavite auto balanced>> i onda na edit pa dolje na refresh rate override pa na custom i na 75. I onda idete na direct x tweaks i tu stavite kvačicu na Force to use triple buffers--->> i onda napišete ime pod general kak će se zvat shortcut pa na save i onda na create desktop shortcut i onda na close. I sam onda pokrećete igru na taj shortcut.Sve onda nekak puno bolje radi,to vrijedi i za sve igre, pa recimo onda možete igrat NFS sa vsync bez da gubite framerate
-->
dakle instalirate si ATT i onda na ikonu od igre pritisnite desni klik i tamo je opcija ATT i i nato piše create game profie,u tom izborniku imate-general-->setting direct 3D označite kvačicu i stavite auto balanced>> i onda na edit pa dolje na refresh rate override pa na custom i na 75. I onda idete na direct x tweaks i tu stavite kvačicu na Force to use triple buffers--->> i onda napišete ime pod general kak će se zvat shortcut pa na save i onda na create desktop shortcut i onda na close. I sam onda pokrećete igru na taj shortcut.Sve onda nekak puno bolje radi,to vrijedi i za sve igre, pa recimo onda možete igrat NFS sa vsync bez da gubite framerate
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote