View Single Post
Staro 29.03.2006., 19:31   #834
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Router
Prenosis dezinforamcije - to je kombinacija prve ekipe i rezervi sa osjetno vise neuigranih rezervi , i pa kaj - pa nisu bodovi u igri

A opet uspavanka Hajduk - Rijeka ; stvarno lijepo da to prenose , onda se covjek stvarno zazeli veceras Lige prvaka , jer ovo kaj oni igraju - nije nogomet . jedino kaj sam siguran da dok sudi Zeljko Siric Hajduk bi remizirao i sa Barcelonom , taj tip je sramota , hvala bogu da mu je ovo zadnja sezona .
Ne sirim dezinformacije,Dinamo je izgubio od Metalca 1:0 kaj ne? Neka su rezerve,ali Metalac?

A ovu tekmu nebi komentirao,Siric bi mogao dobit po lubanji kao Bonacic...netko ce jednostavno popizdit,puno je ludih ljudi.

Rijeka je po meni pobjedila 1:0.A na Kantridi Hajduk nema sta trazit,jer nece nista dobit...Kup ostaje na Kantridi : cheers2

Nadji mi ijednu tekmu jadranskog derbija a da je lijepa za oci?Po meni Rijeka nije igrala lose,pogotovo drugo poluvrijeme,greske su sastavni dio ovakvih tekmi,jer je psihicki vrlo teska i prepuna naboja...

Sve je to nogomet,ali mene sada zanima sto ce bit s Bonacicem...Ili Kuze-om ako Dinamo izgubi u Osjeku,sto nije nemoguce...