Evo, doso doma pa isao provjerit. Izmedju 1.1V i 1.4V razlika u temperaturi mi je 3°C i u idle-u i u load-u (za load sam vrtio prime 5 minuta, valjda bio razlika bila i veca). Znaci, razlike ima. Da mi nije pokazao temperaturnu razliku (a da su programi tvrdili da je 1.1V) onda bih isao testirat OC-em, tako je najlakse saznat jel povisio voltazu ili ne. Al temp. su mi pokazale da je.
BIOS je 1.50
Temperature sa Vcore=1.4V su mi iste kao i na staroj chaintekici, u loadu oko 34-35°C, znaci to je OK. Najvise me zanima zakaj u idle-u stoji 28°C cak i sa Vcore=1.1V a na tim postavkama mi je Chaintekica (NF4 Ultra chipset) pokazivala idle oko 23-24°C. Nije da me brine, vec me zanima zakaj, al ajde, dok sve radi nije bed
Ja sam takodjer instalirao samo unified drivers + SATA2 drivers sa njihovog sajta jer mi bez njih nije prepoznaval Hitachija
Igre jos nisam isprobaval, al drzim provjerene XG 81.97v2, ti su mi radili na Chaintekici pa valjda i sad rade. Nemam vremena nes pokrenut, al valjda ce se nac neka minutica
EDIT: Igre rade normalno, tocnije Quake 4...Cak sam i skuzio kak se benča u igrici