Ovjde bih mogao rec koju pametnu, posto mi je to fah. Zaboravite plasticne zvucnike Creative, Teac superextraturbomegadoublesubwoofer...Imao sam prilike cuti i isprobati doma razne sisteme, posto frend ima trgovinu audio opreme. Cuo sam i Creative Inspire i Megaworks, i mnoge jeftinije kombinacije...Ne kazem da ne svira...ali tolke novce?
Tko nije slusao nesto drugo, njemu ce biti super...do prve prilike kad dodje k nekome tko ima neki sistem...ajmo rec, za parsto maraka.
Moj savjet svima koji imalo zele imati neki prosjecan pristojan zvuk doma, bilo za mp3, bilo za igre, neka ne kupuju zvucnike za komp. Oni do 400-500 kuna ne sviraju nikako, osima ako netko nema sluha, ovi za vise od toga ne vrijede toliko.
Lagano u plavi oglasnik, ljudi prodaju svasta za bagatelne novce. Primjera radi, momentalno imam neki Sonyev reciver 4x 100 w (kao), vidio sam u plavom oglasniku, cijena je do 700-800 kn, a moze se naci i za 400....i trebaju jos dvije prosjecne kutije (oko 400 kn isto u plavom)...i za 1000 i neku kunu, imas pojacalo i zvucnike s kojim se ne moze mjeriti niti jedan sistem kompjuterski.
Sto se tice kartice u Bug-u, kartica je ok, ima mali odnos sum/sound, pristojnu dinamiku i vrijedi svaku kunu, dakle uz neko jeftino pojacalo i dva pristojna zvucnika imat ces dobar stereo, od kojeg ce susjedi dobiti sijede

))