View Single Post
Staro 28.03.2006., 23:29   #32
Mad_Duke
Guest

Ma ja iskreno ne vidim potrebu za tim i shvacam ovo kao prodavanje magle, koje ako ga netko podrzi iz potrebe kako i lord veli, jebiga, morat cemo kupiti.

Potrebu ne vidim, sad su u planu i procovi s 4 jezgre, ali zanemarujuci to, nadam se da ce se programeri konacno prihvatiti pravog posla sada, a ne "kao telci" (ne zelim nikog vrijedjat, ali ne zelim da pocnu kukati) samo ovisiti o tome koliko ce strpati poligona i do koje ce mjere iskoristiti dostupnu tehnologiju za izradu igre.

Pogledao sam onaj filmic i mogu samo reci dvije stvari.

1. Kako to da se onaj kamion u prvom ne razleti, a u drugom da? Kakav to engine podrzava takvu razliku, te sta kad bi bio MP, kaj, ja bi raznio kamion, a ti ga ne bi vidio?

2. Oni efekti s tekucinom su ruzni i apsolutno nista spektakularno.

I BTW. http://www.theinquirer.net/?article=304 i NVidia se bacila na posao, tako da ovo gore mi se cini kao da ce jako tesko proci, mozda bi moglo zazivjeti ako bi sklopili deal s nekom od tvrtki koje rade konzole eventualno, jer ako se ATi baci na ovo isto kao i NVidia stvar ce biti kao kad je Internet Explorer pojeo Netscape Navigator. Samo sto umjesto Microsofta tu su ATi i NVidia, a umjesto operativnog sustava koji nosi tu zadacu oni imaju graficke kartice. A znate kako se veli. Povijest se ponavlja

Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 29.03.2006. u 01:53.