Citiraj:
Originally posted by pinsla
Po ovome se vidi da nemaš pojma kaj pričaš. I dalje pjevaš pjesmu nvidijini drajveri su bolji od atijevih kaj više danas nema veze s istinom. Bez veze zbunjuješ čovjeka. Atijevi drjaveri su danas barem jednako dobri i stabilni kao nvidijini a plus toga nove revizije atijevih drajvera su puno ćešće. (da ti samo natuknem nvidija je u zadnjih pet mjeseci izdala samo jednu oficijelnu reviziju drajvera, prije kad je ati izdavao revizije u tom ritmu svi su srali kak ati ne brine o korisnicima a kaj danas ne vredi ta priča za nvidiju???)
Zato prijatelju ne seri više s tom pričom o drajverima jer mi fakat više ide na živce.
|
pinsla...u vezi drajvera...slažem se....mislim da su atijevi drajveri u zadnje vrijeme uz bok detonatorima.....al opet mislim da je GF3 bolja....naime imao sam prilike isprobat prašak za veš 9000 pro...GF3 (ne oc-ana) ju je klala...ne puno al neko gleda na takve sitnice....nažalost...ustvari mislim da su obje kartice vrijedne svojih para....sad ovisi samo o njemu koja mu više paše...čije ime se lakše izgovara i to......
naravno ak imaš više nofaca na raspolaganju nemoj njih gledat neg neku bolju naravno....
inače GF3.....iznad prosjeka...8-9/10 u svojoj klasi...