View Single Post
Staro 28.03.2006., 21:36   #8
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ako si stavio drivere sa original cd-a koji si dobio uz karticu onda si ga instalirao, ja sam ga naveo kao jedinu razliku između novih drivera i original cd-a koju mogu vidit, pa je možda baš u tome problem. Naime radi se o mpeg decoderu koji technisat distribuira samo na original cd-u koji dolazi s karticom. Probaj sa drugom verzijom drivera.Ss2 kod mene dobro radi samo sa original driverima.
Još jedna stvar koliko sam priomjetio iskopčavanje mreže (dsl lan modem, ili lan kabel) također pomaže, otud moj zaključak da je problem u mreži (barem je tako kod mene bilo). Kako ćeš ss2 karticu naći pod network connections, probaj joj dodjeliti drugu ip adresu, stavit je na drugu mrežu, npr ako ti dsl radi na 192.168.1.xxx mreži, za ss2 stavi 192.168.2.xxx pa vidi dal pomaže.
BTW seljenje po pci slotovima i prčkanje po irq setinzima (naslijepo, jer o irq-u neam pojma) u bios-u kod mene nije pomoglo.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote