View Single Post
Staro 12.04.2003., 11:10   #33
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
malo ste se odmaknuli od teme...malo puno....
al evo još svježih tračeva.....u četvrtak su me pozvali starci od frendice da idem s njima jer oni idu kupit svojoj kćeri komp....treba joj za školu....i sad krenusmo mi u kupovinu......i došli mi do TimesComputers u Nami na Vrbanima.....
složim ja njima sljedeču konfu (samo natuknice..neide mi se u detalje...)

IP4 Celeron 1,8 @ 2,0?????????:confused:
128 Mb DDR
Samsung 17" flatscreen
Ati radeon 9000 (bila je samo GF2 a oni su htjeli najbolje za svoju kćer... )
DVD-rom (trenutno nisam siguran koji...)
56k modem
printer epson..
floppy,miš,tastatura....itd....

i sad su oni morali pričekat par dana da njihovi "serviseri" sklepaju komp....i dođe dan isporuke,uredno oni dođu po kutije i to sve...da bi žena rekla sljedeće: " na komp vam nismo instalirali nikakve win jer mi to nemamo???????:confused: ....a i da to nije potrebno instalirati jer je to računalo za kučnu upotrebu te da se oni sami snađu....:clap: ...i onda : "oprostite nismo imali Ati r 9000 nego smo vam dali 7500 koja vam je MRVICU slabija.....!!!!!!!!.....i glavno da im je cjena kompa ostala ista.....
nekih 6900 i neš sitno kn..........
PUŠIONA............samo mi još nije jasno kak je pročkas na 2,0 ghz....a reko sam 1,8...???? i još je lockan.....moro sam malo proprčkat po BIOS-u....