View Single Post
Staro 12.04.2003., 03:51   #23
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
jnc nije bio nikad u mome kompu...bilo je frontier,logic pa enermax...ali ajde dobro poanta shvacena sto se tice jnc-a

uostalom kaj se ti javljas sto se tice napajanja...sjecam se da si ti bio sebi najgori kriticar jer si kupio jnc-a

ma roundedi su jos uvijek luksuz...nije nesto potrebno isto kao sto nije mnogima potrebno imati enermax 350W..ja sam ga uzeo zbog ove ploce .. citao reviewe i u mnogima je pisalo da je za rad enermax 300W minimum a 350W ok i za neko ocanje...noname izbjegavati.. i da to nisam procitao na 5-6 reviewa mozda i nebi mjenjao napajanje...isto tako nekome koji ima komp kao sto je bio moj stari (kt7a ili kx7 koji god) nije da mu enermax tako jako treba...ja sam zivio bez njega i sve je radilo...ali mi je tih 500kn razlike bilo osiguranje da ne izgubim cijeli komp...isto kao sto ljudi kupe auto i imaju kasko..

a kaj cu ja dobiti s roundedima naspram obicnima..vise porpuha u kucistu..i to je ok ali i veliko kuciste dosta pomogne..roundedi su spas ako imas prasumu pod haubom...inace modni dodatak koji malo pomogne..nis specijalno...
msvrtan je offline   Reply With Quote