Citiraj:
Autor devilToMEk
kod prijedloga AMD... uzel bi neki zalman, cujem da su dosta tihii... ii masovni... dal je to pametno??
|
Ja imam Zalmana 7000B-Cu i ako mu ne smanjiš broj okretaja glasniji je od svih komponenti u kompu. Mene osobno ne smeta kaj je Zalman glasan na maksimalnom broju okretaja, ali pošto ti hoćeš tihi komp, ne bi baš bilo zgodno da iskeširaš cca 240 kn za cooler i onda dojdeš doma i ustanoviš da ti je to preglasno. Kaj se tiče hlađenja i Freezer i Zalman hlade jednakom učinkovitošću AMD procesore, a pošto je Freezer jeftiniji stavil sam njega u prijedlog...
Citiraj:
Autor devilToMEk
i htel bi neku DFI Lan Party??
|
DFI Lan Party je ploča namijenjena entuzijastima i onima koji namjeravaju izvući maksimum (a bome i više) iz svojih komponenti. Ako se ne misliš baviti žestokim overclockiranjem, onda ti IMHO takva ploča ne treba, jer buš bezveze hitil pare...
Citiraj:
Autor devilToMEk
ii su dobri kaj ti hardovi od samsunga??
|
Je, dobri su, tihi i hladni...
Citiraj:
Autor devilToMEk
u cemu je razlika kod memorie?? zasto kot amd-a jedna i kod intela druga??
|
Kod AMD-a je DDR memorija a kod INTEL-a je DDR2 memorija. AMD ne podržava DDR2 memoriju u kombinaciji sa sck. 939 pločama i procesorima, ali bez brige AMD nije lošiji po pitanju preformansi zato jer ne podržava DDR2 memoriju....dapače.