View Single Post
Staro 26.03.2006., 21:44   #71
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Sam Fischer
Gle bubba, znam da apeliraš na mene, al ja sam tamo došao sa curom i best frendom tako da mi je umjetonst fotografije bila totalno nevažna. Kada sam vidio nešto zanimljivo tu i tamo sam izvukao mobitel. A da sam fotografirao hostese nebi dobro prošo iz navedenog razloga...Al poštujem tvoj sarkazam
Uopce nisam tebe imao na umu, for what is worth. Bas pricam ljudima po ICQ-u koje smo smijurije dozivljavali glede "lesinara" po sajmu. To se _posebno_ odnosi na fotke host17/18/19. Kako nas je bilo troje, i svo troje smo okinuli po ~100 fotki, ali ja na tom dijelu sajma uopce nisam slikao. Cura na host19.jpg slici stajala je za pultom i dijelila neke letke, kada joj je dosao prijatelj, predstavio se i zamolio je bi li pozirala kod automobila. U tom trenutku doslovce se sjatilo 40ak ljudi koji su manicno vadili fotice i bjesomucno stiskali po okidacu iz udaljenosti s koje mozes komotno slikati i lava (valjda da ih jadnica ne pojede, ne znam...), te kad je frend zavrsio, oni koji su jos 3.5 sekundi uspjeli uhvatiti nesto su to i napravili, da bi se komad uredno vratio na svoje mjesto za pultom i djelio letke. Takvih "padobranaca" smo susretali po cijelom Velesajmu, ali ovo mi je bilo toliko komicno da nisam mogao vjerovati.

Onako, malo s psiholoske strane, smatram se iznadprosjecno ekstrovertiranom osobom (nisam siledzija, no vrlo sam otvoren) i prosto mi nije jasno da _nitko_ (ili barem 95% onih koji su imali namjeru slikati koju hostesu pored auta; takve su i ove slike ali buduci da su se spominjale hostese, jednostavno sam ih cropao), u mojih 5 sati boravka na Velesajmu, po onome sto smo nas troje (a kasnije i petero) uspijeli posvjedociti, nije dosao do hostese i zamolio ju da se stane pored automobila, nego, kao nas Beren koji iz prikrajka na sajmovima informatike i slicnim eventima snima tajvanske maloljetnice iz prikrajka , hvataju priliku tek kada netko dodje pa poslika kako spada ili "kempaju" iz sigurne daljine. Dio uspijeha vjerojatno lezi u tome sto sam lijep ko slika i sasvim finim aparatom, no sve u svemu, u tih 5 sati sam primio samo jedan odjeb, i to od bahatih *ichki na rolama.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote