View Single Post
Staro 26.03.2006., 20:58   #63
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Gay is ok?

Svasta. Ovaj forum treba pod hitno na preodgoj. Nakon 3 dana ZAS 2006. niti jedna postena fotografija. Sudeci po ovome sto sam danas vidio kada sam fotografirao, hrpica djece, pa i one starije "djece", jednostavno je vadila mobitele ili kompaktne digitalce samo onda kada bi neki "pravi" fotograf napravio jako lijepi photo session sa djevojkama, koje su vecinom bile voljne za takvo sto, no uvelike je ovisila njihova vjestina poziranja. Sve u svemu, stvari stoje ovako, a citirat cu komentar iz arhive za koju cu dati link:

"Pozdrav svima,

Citajuci ovo, vjerojatno ste korisnik pcekspert.com foruma (forum.pcekspert.com) i uspjeli ste proci pomalo kompleksnu no IMO opravdanu proceduru gledanja ovih slickica. Sve slike u ovoj arhivi (pce_host.rar) su vlasnistvo hrvatskiprijevoznik.hr portala i kao takve dane su na koristenje clanovima PcEkspert foruma *iskljucivo* za osobnu upotrebu. Na slikama ne postoji niti jedan znak ili obiljezje koji bi opstruirao istu, pa se pouzdajem u "ljudski razinu" da cete postovati moju zelju.

Bruno "Bubba" Banelli

bubba(at)hrvatskiprijevoznik.hr"

Da ne ulazim u detalje, predpostavljam jos jednom da cete postovati moju zelju buduci da je vecina fotografija u prilicno visokoj rezoluciji i slicno. Isto tako, nije mi problem dokazati da su te fotografije moje (buduci da imam originale i time mi je osigurano autorsko pravo po Zakonu o zastiti autorskih prava) nego jednostavno nemam vremena za tlacenje. Nadam se da ce vam slike prevagnuti "muku" koju ste prosli da bi otvorili arhivu.

E, sad, arhiva se zove pce_host.rar, sadrzi 70 fotografija a sama arhiva velika 11,2 MB. Password za arhivu se nalazi nize no kodiran je u ROT13 kodu te ga je potrebno dekodirati. Kome nije jasno, www.justfuckinggoogleit.com pa ce biti jasnije.

Password:
Code:
m7Ehsen79se9ehsn
Enjoy!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote