View Single Post
Staro 11.04.2003., 23:54   #19
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
grrr ljudi...meni je samo smetalo to da ce obicni kabel unistiti podatke...nista drugo..ako netko hoce dati 1000dem za kabel nek da...meni ni iz dzepa ni u dzep...ja cu reci nemoj ako je to netko ko nema para jer smatram da to nije tako dobro ulozen novac...to je nazalost luksuz htjeli ili ne...a ako netko uz novi mercedes kupuje i komp naravno da cu mu reci da ode i kupi ove za 130kn komad...ali frendu koji skuplja zadnjih 100kn za komp od 3000kn nemrem reci da na kablove potrosi vise nego na graficku,disk ili sto vec...

ako nis moze kupiti onaj stari dobri seoski ata100 kabel i biti mirne duse...nemora imati okrugli jel tako?

a ovo sa jncom isto tako stoji...samo ako ti mene rak ubjedis da ces frendu koji kupuje komp za 3000kn reci da kupi enermaxa onda ti svaka dala...a ako frendu koji s bemburom kupuje i komp kazes da kupi jnc napajanje onda svaka ti dala jos jednom (naravno ovdje je bio primjer jnc...ja ga nebi nikome preporucio ali neka druga jeftina jos i bi ako su za gorenavedenu namjenu)

mislim da ste me mozda sad bolje shvatili .. i jedno i drugi rade...koliko brzo jako i sl ovisi o parama...
msvrtan je offline   Reply With Quote