View Single Post
Staro 26.03.2006., 16:56   #821
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Gigi1
To kaj je Skočić brijao prije tekme kak se nebudu buksali i kak nemaju kaj izgubiti nema veze s onim kak je Rijeka igrala i taktički bila postavljena-to su bile obmane(u prvoj tekmi su igrali ofenzivnije pa su popili petardu). Ja neznam kaj si ti gledao i kaj misliš pod napadačka ili obrambena igra, ali je činjenica da kada god je Dinamo imao loptu u nogama Rijeka je na svojoj polovici terena imala 11 igrača e pa frende ako to nije igra za čuvanje rezultata ili defenzivna igra onda neznam kaj je. Samo da se razumijemo, ovo što sam napisao ne umanjuje pobjedu tj. rezultat koji je Rijeka ostvarila.
Nista ne moze umanjiti rezultat sigurno Kada rijeka igra ofenzivno s loptom u svojim nogama,Saric se prikljucuje napadu,sto se i dogadjalo na tekmi,osim toga novakovic sharbini i vugrinec su 3 napadacka igraca koji su cekali lopte od sarica,kada rijeka ne igra ofenzivno saric se ne mrda iz obrane...dinamo je bio domacin i favorit,hvala bogu da ce svih 11 igraca biti na svojoj polovici kada se napada