Danas sam malo glumio da vozim Hondu Type R po brdovitoj cesti punoj zavoja, prvi put sam testirao svoj Senic 1.6 16v (aka. Ljena krava), fino se drzi ceste u zavojima, cak se niti karoserija ne naginje previse ako vozis malo iznad normale.
Polako sam ga dozirao, sve brze i brze, kako bih presao u proklizavanje, izlazim tako ja iz zavoja nesto vecom brzinom kad ono na cesti dva auta jedan kraj drugoga (usporedo, zatvorili cestu) i decki pricaju bas ih briga, reagirao sam naglo i jako po kocnici (nepotrebno i preuranjeno zbog iznenađenja, osjetio sam kratko paljenje ABS-a na papucici ne bas grubo ali zamjetno), i fijuuu, prvo zadnji, pa prednji kraj preko nosa, popustim kocnicu ali je drzim, dodam malo kontre na volanu i ispravim ga, bili su dosta daleko pa sam i se potpuno zaustavo bez problema.
U ovakvim situacijama 316i compact bio mi je sigurniji, zadnji kraj malo pobjegne, dodas malo kontre i to je to, nema govora o klizanju cijelog auta, a tu je i ASC+T da pomogne ako pretjeras, iako Senic ima kraci zaustavni put (ima i pojacivac sile kocenja) od gore pomenutog BMW-a (E36), kocnice su mi finje na BMW-u, mozes ih bolje dozirat a i ABS je puno njezniji (cuje se samo tihi zzzzing).
Rekao bih da su kod Senica u pitanju gume (zimske GoodYear Ultra Grip 7 195/65 15), budem stavio ljetne Michelin Energy (205/55 16) koje sam dobio serijski s autom, mada mi ono Energy bas ne sluti na dobro (nisam ih nikad imao), najvise sam vozio Dunlop, taman po mom ukusu.