View Single Post
Staro 25.03.2006., 21:13   #28
AC Thunder
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Sky
LOOL. Ako hoćeš vidjeti "drugačiji" način vožnje, pogledaj ATTESSA-ETS Pro i HICAS u Skyline-u. Pogon na sva 4 s kojim driftaš i prolaziš zavoje da BMWovci zaplaču od jada i zavisti.
Da se vratimo. Gledanjem ovog foruma, ispada da PCEXovci divljaju po cesti. Kad sljedeći put odlučite dati gas, sjetite se onog klinca sa Z4 koji je ubio dvije cure u Makarskoj. Sjetite se mlade nade hrvatskog automobilizma koji je sa BMWom ubio troje ljudi u Ilici. Pogledajte crnu kroniku, pogotovo subotom. Kao što sam rekao u prvom postu, najvažnija mi je sigurnost. Nitko me ne može uvjeriti da je jedan stražnjepogonaš po kiši, snijegu, ledu, masnoj i mokroj cesti bolji za normalnog vozača od 4x4. Ovdje su isključeni ljudi koji znaju što rade, koji su prošli trening za takvu vrstu vožnje, koji su potkovani kako znanjem, tako i praksom i koji znaju da iza svakog kutka nešto može iskočiti na cestu, bilo zec, mačka ili ne daj Bože, dijete, pa ipak takav način vožnje radije ostavljaju za pistu.
Razmislite malo o tome prije sljedećeg preseravanja.
Ti ili neznas citati ili se pravis glup (a znam da nisi), gdje su ti driftaši tvoji sililni, po cemu si ti zakljucio da PCEXovci divljaju na cesti, ovdje ih ima nekoliko koji su prebrzo vozili kroz zavoje poput TB, pa nitko tu nije driftao po snjegu i kiši u ZG u jeku najvece špice od nas ovdje, ko se to preserava?...
Mozda ti mislis na ove koji postaju kako bi oni htjeli driftat, pa to ti je samo hipotetski, oni su to vidli samo u filmovima i u NFS.

Kupio sam najeftiniji moguci BMW i spoijo ugodno s korisnim jer nisam imao novaca za preseravanja sa pogonom 4x4. Pa napisao sam da imam novaca da bih si kupio pravi terenac (prvenstveno zbog uzivanja u off-roadu).

Daj mi reci tko je to izjavio da je zadnji pogon efikasniji, sigurniji, bolji, ljepši, savršeniji i sto god hoces od 4x4, jesi ti pobenavio??? Ja se o tome nisam izjasnio niti itko ovdje, mogu se kladit u sto god hoces da sam vozio vise razlicitih terenaca od tebe, a ako si ti imao auto 4x4 onda ti imas vise iskustva/kilometara po asfaltu od mene i volio bih cuti tvoja iskustva o tome jer si isto mogu priustiti samo ako posudim od nekog tko ima takav auto, jer fakat, trakcija sa pogonom na sva cetiri je najbolja.

Zasto bi ja nekome zavidio i pucao od zavisti zato kaj si nemogu priustit "neznam ti ja kakve tehnologije", niti sam BMW-ovac, niti ovaj niti onaj, uspio sam si priustit BMW i bio sam jako zadovoljan s njima, skuzio sam da zadnji pogon nije bauk, ali sigurno nije za one koji sa 40 km/h izlete iz zavoja, stare BMW-je (starije od kockice) u iole losijim uvjetima bilo stvarno tesko kontrolirat, ali ove noviji su dobri ko bubice (vidi se da nemas iskustva sa BMW-ima).

Nikakav ti pogon nece zagarantirat sigurnost, ali ce je 4x4 povecat i to je sve, nekada je i to dovoljno da nekome spasi zivot, ali u gore nabrojanim slucajevima BMW-i nisu ubili ljude, ljudi su ubili ljude, nazalost kad te pogodi auto opce ti nije bitno s kojim te pogonom pogodio, da su za volanom ovih BMW-a bili pametni i trijezni vozaci koji paze kud, voze i kako voze ovi nastradali bi danas bili zivi.

Po tretji put pisem: Mamini i tatini sinovi koji kupuju proklete BMW-je, kupuju ih radi statusa, a ne zato kaj zele vozit pametno i sporo da bi dosli od tocke A do tocke B, pa ne kupuju oni aute da bi se u njima mogli drogirat i pit alkohol, oni bi to radili i u Moskviću i u Fići i Ferariju i u avionu i u taksiju i dok god bude tako bit ce i mrtvih na cestama bez obzira na pogone njihovih statusnih simbola
AC Thunder je offline   Reply With Quote