Citiraj:
Autor Sky
Pao je snijeg i susjed ne može van iz dvorišta zbog same konfiguracije terena, usprkos zimskim gumama. Zove mene da ga sa sajlom povučem. Tip kad je vidio način na koji sam ga izvukao je zaključio da mu je sljedeći auto sa pogonom na sva 4. Sad vozi Audija. Toliko o zaluđenosti sportskim jurilicama i stražnjim pogonom, driftanjem i zabacivanjem stražnjeg kraja.
Quattro je zakon kad zagusti. Jedina bolja stvar je ATTESA-ETS Pro. 
|
Blago onom ko si za 2 sata neociscene ceste moze priustit auto sa 4WD, ak je ljubitelj Mercedesa mogo si je kupit onog 4-matic cak je i pobjeđivao na nekim testovima pogona 4x4 u svojoj klasi.
E da je meni njegova lova imo bi si jedan auto koji treba znat vozit, a i jedan pravi terenac da se nemoram sramotit pred susjedima.
Dobra ti je anegdota Sky, ja bih ti mogao takvih ispricat hrpe, samo u njima bi glavni pozitivci bili auti sa zadnjim pogonom. I moji su se susjedi meni cudili kada bih se sa svojim BMW-om ispeljao sa parkiralista punog svjezeg snijega bez ikakvih problema sa minimalnim zanosenjem, a onda stao na cesti i pomogao im izgurat njihove prednjepogonske ljubimce.
A tko je to zaluđen zabacivanjem straznjeg kraja, samo oni koji to nikad nisu osjetili, vecina ljudi ovdje vozi aute sa prednjim pogonom jer ne zele zabacivanje zadnjeg kraja, ima nas tek par na ovom forumu koji se toga ne boje ali niti ne kupuju aute da bi po zakrčenim ulicama driftali, vec samo uzivali u drugacijem nacinu voznje, onaj tko kupi BMW, kupuje auto koji je izrađen za vozaca koji uziva u voznji, a ne za suputnika ili autoprijevoznika, to sto uz to ide i status, po meni je vrlo lose i to mi je jedino smetalo kod BMW.
Reci MPower, jesam u pravu?