View Single Post
Staro 11.04.2003., 14:27   #4
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by ozren
sve 9500 pro kartice su ti slicni overclockeri, kao i ova koju smo mi testirali. po meni se isplati, jednako kao i 9700 (bez pro) koja je nesto brza ali i vise kosta. 9700 pro je malo preskupa. idealno je uzeti 256bitnu 9500 (ne pro) i softmodat ju na 9700. sam kaj broj kartica koje tak natjeras da rade bez artifakata i rusenja nije bas velik - mi probali dosta njih do sada i niti jedna da radi kak spada. zato ni clanka nije bilo o tome. mozda sam ja samo lose srece ali nekak sumnjam...

sad je situacija jos gora jer su manje vise svi prestali raditi takve 9500 kartice zbog ATija...

ma nek se sam pojavi 9800 pro pa onda lijepo padne cijena 9700 serije i njam njam

O.

p.s.
nemre ti 9500 pro prestici 9700 i da hoce... sam probaj fsaa i anisotropic pa ces vidjeti, a ne sugavi 3dmark 2001. osim ako ne igras igrice u sklopu 3dmarka 2001... ako je to slucaj onda ti nema spasa!
A kakve su to igre u sklopu 3d marka??
Velka većina igri kaj danas igraš su čisti dx 7 proizvodi a tek manji broj koristi 8.1. S te strane je dx 9 čista znanstvena fantastika kad velika većina igara ne koristi ni 8.1.
pinsla je offline   Reply With Quote