View Single Post
Staro 11.04.2003., 14:23   #3
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: Bolje BBA nego Gigabyte

Citiraj:
Originally posted by feelgood
Zanima me cijena tog Gigabyte-a iz testa. Pitanje je koliko se uopce isplati dat par sto kuna manje a onda nemres karticu posteno clockat. Ja sam svoju BBA na prvu bacio sa 275/270 na 310/300 i radila je bez problema i rezultati su bili opasno blizu pola-puta-između-9500Pro-i-9700Pro, a u 3DMark-u sam praktički postigao 14000. Dakle upitna je isplativost takvog produkta, pa me zato zanima cijena.

K.
Slažem se kaj se tiče cijene. Gledajući cijene ostalih gigabyte kartica sumnjam da je ova ispod 2000 kn a to je previše kad bba možeš dobit za 1900 a ficove i saphirre su negde oko 1800. Po meni gigabyte i hercules kartice su puno preskupe za ono kaj nude. A kvalitetnije od ostalih sigurno nisu. Dakle ak se govori o 9500 pro tad je kartica za preporučiti no gigabyte varijanta po meni ne.
Kaj se tiče clockanja to su bedstoće. Samim clockanjem dobijaš na većem rezultatu u 3d marku ali ne u igrama jel te koči proc i memorijski subsistem. Čak i danas najjači proc ne može do kraja iskoristiti 9700 pro a velika većina njih ni 9500 pro. Stoga tvrdnja da je kartica nepodobna zato kaj je nemreš kakti overclockat jako puno je najobičnija glupost.
pinsla je offline   Reply With Quote