View Single Post
Staro 25.03.2006., 14:11   #81
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor E.T.
Mi koji smo navikli na 3. lice (pravu mogucnost igranja, dakle nesto u najmanju ruku kao Fable ili KOTOR ako ne kao NwN-point and click) i vece grupe "ljudi" (party-6 u BG, 3 u KOTORU) zamjeramo te dvije stvari Morowindu...Meni je takoder tesko palo tada (2002.)prebaciti se sa izometrije te opcenito Biowareovih RPG-a u 3D svijet no kad zanemaris par stvari i udes u taj svijet uvjerivsi se da se neradi o FPS-u vec o RPG-u svi nedostatci nestanu....
Ja sam bio ogromni zaljubljenik u izometrijske RPGove pogotovo proizvode koji su izlazili iz Biowarea, i sve dok nije izasao Morrowind smatrao sam da je Baldurs Gate najbolji RPG ikad napravljen, ali eto prestekao sam se na Morrowind, uopce mi nije tesko pao prelazak s izometrije na First Person mod igre, dapace, jako mi se to dopalo, jer se puno vise mozes uziviti u lik s kojim igras.. Tako da poslije Morrowinda, BG mi je totalno pao u zaborav i vise ne mogu zamisliti takav nacin igre.. neznam sto se u meni promijenilo ali tako je...

Osobno smatram da su tri najveca faktora u RPG svijetu.. 1.Igrivost 2.Priča 3. Čim čim više, item-a...

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote