Citiraj:
Autor Clifton
Lionheart i Temple of Elemental Evil su teške šljuke od RPGa.
|
Imho Temple je izasao u krivo vrijeme i ja ga takoder nisam previse igrao... Dok je Lionhert takoder izasao mozda 2-3 godine prekasno da bi bio hit, uz to bio je uzasno bugovit...Meni je bio zabavan dok sam bio u Barceloni (dakle pocetak) a kasnije su pocele frustracije i uninstal...Njima jos treba pridruziti i arcanum kome je falila izbalansiranost klasa, ispoliranost igre a i grafika je mnoge odbila (ja sam je igrao relativno dugo)...
Citiraj:
Autor Clifton
Ja ni dan danas ne nalazim niti jednu manu Morrowindu, što se tiče gameplaya.
|
Mi koji smo navikli na 3. lice (pravu mogucnost igranja, dakle nesto u najmanju ruku kao Fable ili KOTOR ako ne kao NwN-point and click) i vece grupe "ljudi" (party-6 u BG, 3 u KOTORU) zamjeramo te dvije stvari Morowindu...Meni je takoder tesko palo tada (2002.)prebaciti se sa izometrije te opcenito Biowareovih RPG-a u 3D svijet no kad zanemaris par stvari i udes u taj svijet uvjerivsi se da se neradi o FPS-u vec o RPG-u svi nedostatci nestanu....
Citiraj:
Autor Rainmaker-Lihto
Svakako je preporuka stavit 2gige loading je dosta kratak
|
Imho 1GB je dosta (no normalno da je sa dva brze)...
Citiraj:
Autor Mar
Zašto u Oblivionu nemogu uključiti HDR, dok u HL2 (i lost coast mogu), neovisno kakve su mi AA postavke (X800XL)?
|
Zato jer igra ne podrzava istovremeni AA i HDR...ja nemam graficku da mogu igrati s takvim ljepotama ali da moram birati izmedu 4xAA i HDR izabrao bi HDR!
Citiraj:
Autor Mar
u slučaju da želim nadograditi komp na 2 gb (sad imam 1gb rama), da li je bolje stavit 2x1 gb ili nadokupit još 4x512mb (vezano za performanse, a ne neko možebitno dodatno proširenje)?
|
2x1GB bi trebalo biti nesto brze jer kod 4x512MB moras obicno "rezati latencije" memorije staviti na 2T a cesto (ovisno o ploci i memoriji/ama) i ne zele raditi na DDR400 vec se spuste na DDR333 (il ih sam moras spustiti)...