mislim cijela rasprava vam se svela na hrvatske branitelje, usranu državu i političare koje "treba streljat"...
znamo svi da živimo u zemlji koja je u političkom stanju gorem od jeruzalema ili iraka, znamo da nas pljačkaju i znamo da je od 128 mjesta u hrvatskom saboru možda 10 popunjeno kvalitetnim ljudima - dok u vladi taj broj pada za 90%... i ne, to jedno mjesto nije dragi nam poglavar države koji tako žalosno vjeruje da radi bilo što korisno za tebe, mene, nas, bjednike koji se tu isčuđavamo 6k/0,5k brzini u njemačkoj a šveđani uvode 1Gb vezu..
da, u k...cu smo.. i koliko god to ružno zvučalo, istinito je - ovdje jedini ljudi koji mogu uspjeti su kriminalci, lopovi, beskičmenjaci i dvoličnjaci... i zato kvalitetni ljudi propadaju a gabrić jambo se smije od uha do uha u piramidi... nama u lice...
al to su već totalno druge teme
u biti sam samo htio reći da imam dcm i da mi stalno po malo dižu brzinu... sada je 192/96 za 150kn mjesečno, flatrate naravno... i to mi je čisto dovoljno.. budući da moram realno gledati na hrvatske standarde.. ako želite jako brz net, u NSB-u imate 64 Mb vezu, besplatnu i 90% vremena slobodnu... dođite s hardom i skidajte do mile volje.. ako je pak zauzeto za 5 kn/dan možete iznajmiti w-lan karticu i skidati "samo" 800kB/s... to je sve carnetovo tamo...
i neznam kaj cvilite..
mislim neznam kolke vi hardove imate al ja neznam baš koju bi p...u materinu radio sa 1000Mb vezom... kaj da skidam? kompletan multimedijalni sadržaj interneta? sve oscarom nagrađene filmove? sve sezone kućanica? ma daj molim vas lijepo, ak je meni dosta za skidat svu mjuzu koje imam punoi tu i tamo neki programčić/igru 192/96 onda neznam kaj cvilite da vam je 512 malo... ja jos i radim s tom vezom ko webmaster - na 2 mjesta na netu... ak vam je skupo - ko vam kriv kaj ste ikad tom t-comu vjerovali... ja sam na dcm-u 2 godine i super mi je... a vi placite, nis drugo ni nemrete LOL... kako je netko napisao:
Citiraj:
....potpisuju. a zasto potpisuju?
|
i nadam se da ovo nebu bilo shvaceno ko neki flejm/hejt/agresiva/uvreda... samo sam na slikovit nacin izbubao iz sebe kaj mislim po ovom pitanju, nisam nikoga mislio uvrijediti tko je sudjelovao u ovom threadu