View Single Post
Staro 24.03.2006., 20:04   #53
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor gospar
graficka ti jednostavno nema snage uzmi 850xt ddr3 i vozi
Ja bi uzeo i X1900XTX ali nekako cu morat izdrzat sa ovom svojom... Mozda da otvorim thread donacije-da mogu igrati Oblivion na max. detaljima?

Citiraj:
Autor Fleks
Ne izgleda mi nesto
Hebes grafiku, to je najmanje bitno u RPG-u...Ja bi da izgleda 2 puta gore (cak i slabije od Morrowinda) a da sve "leti" i da je igrivost hebena...Nisam nista doma tako da sam je igrao jedva 2 sata (ako i toliko) pa nisam jos "usao" u igru...
Tek mogu reci da su neke stvari vidno poboljsane u odnosu na Morrowind... Nisam bas zadovoljan sa inventorijem (volio bi da recimo desnim klikom na neko oruzje mozes vidjeti sve informacije o njemu (kao u Baldurs Gateu npr.) i cijelu "pricu" o oruzju, stitu...)...Isto tako kad igras iz 3. lica nemas "krizic" ispred sebe pa ne mozes vidjeti sve sta vidis kad igras iz prvog lica!

Dosta se moze dobiti ako se iskljuce efekti vode i prozora te zgrade i detalji u daljini...no problem je u tome sta se onda gubi dio dozivljaja ogromnog svijeta...Nepase mi ni sta vidim iscrtavanje trave ispred mene(imam osjecaj kao da igram nesto na PS2)... Nekako bi bio zadovoljniji da je grafika kao u Fableu (imho prekrasna grafika, sve na max. na mojoj kartici), a ne ovako iskljuci ovo iskljuci ono i neke stvari(u daljini) izgledaju gotovo pa slabije nego u Morrowindu...
S druge strane sve ovo sa slika treba vidjeti u pokretu (lisce, trava, leptiri, ptice, srne...)... Zatim odlican i realan izgled svih likova u igri (face emotiones)...
E sad samo treba naci slobodnog vremena i uci u svijet Obliviona...