Tema: Što vozite?
View Single Post
Staro 24.03.2006., 19:43   #128
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Sky
Lijepo, lijepo, moj je urban grey.
Tnx za ponudu za čip, ne treba mi, i ovako mi je dosta jak. Čisto iz radoznalosti, kakav je to čip, jel to ono što u VW servisima prodaju (PBox, ako se dobro sjećam) ili nešto drugo i na koliko je dignuta snaga?
Čekaj malo, jel se to meni čini ili nije imao ksenonke? Jer na mojem je žmigavac u sredini, ksenonka sa vanjske i H7 sa unutrašnje strane fara.
Eh, da, i kako Toyotica služi?
Cip ti je od DIM SPORT-a,talijanski proizvodjac,dobitak cca 35%...
Taj Passat smo uzeli u Italiji,novi,gume su 225 17",highline oprema ima sve ali nema xenon svijetla i one parking senzore (kome to uopce treba?),ostalo ima sve...02" godiste.Toyotica odlicno sluzi,bas sam prekjucer vozio od brata Saab isto 150ks i moram priznat da toyota bolje vuce i puno tise radi,toyota ide 207kmh u 5.-oj brzini i imam jos cijelu 6.-tu,dok Saab ide 195 i jednostavno moras ubacit u 6.-tu...

Inace,usporedjujuci s Passatom,tamo gdje sam s Passatom isao 170 max s ovim idem 200,super masina,koga god sam vozio nije mogao vjerovat da je dizel,blazena tisina i stvarno je jak na gasu,nema tipicne karakteristice dizelasa,wv i koliko vidim saab imaju onu rupu kad ga stisnes onda tek povuce,ovaj odmah povlaci kao metak,d-4d sve pohvale,potrosnja oko 8 litara,ali moje voznje