a zakaj sam ja odustal od slaganja servera?zato kaj bi vas vec pol bilo iskasapljeno da se ja mucim ko Rak i MM a ekipica da tera po svojem i kaki...
da se zna,JR i ja i dalje ostajemo u igri oko chipanja za server,a ovo kaj nas je sve spopalo sam blago predvidil i prepustil sam zivciranje MM i Raku...
evo,kaj nije za bogeku plakat,em imamo nas server,em je gore ekipa koju znas,em se moremo vec i regionalno il familijarno razracunavat,teamspeakat,podmetat kundak pod glavu,bocat s bombama,cackat zube sa tandarama il tusirat s PPgejcima,da ne pricam o mogucnostima Kamperaja,os na suncu pustinje il na snijegu Sibira..pa kaj bi jos steli???mater, pa ovog nema nigde, i jos vam je Admin i muzicke zelje ispunjaval i opet kukumavcete..fuj! stvarno vam treba neko da vas degeneci i neda vam dici pogled s poda, valjda sad bute sretniji....ne nebute,presli bute na Dozu ili nekam i nastavili tam srat,jel tu ste i bogu i vragu dojadili..a i nemrete vise delat kaj vam se hoce..
a mi zeljni druzenja ,IGRE i zabave??? ma ko nas jebe.....nismo dovoljno guba,nije dosta kaj me svi odreda skoksaju sa kundakom il bombom,jos me i masakriraju nakon toga i sliku objese na COD2 thread da se vide junaci...al meni opet dobro, jel znam da bu se i 1 od 10 igri pojavilo par mojih kompica po oruzju pak si bumo hitili par simultanki uz max zezanciju i smijeh..
e zato bum i dalje stajal uz Raka,MM
dakle,vidimo se i dalje ,navecer kad ukradem pol sata ,sat od svakodnevnih obaveza eto mene opet, da si neko popravi skor....
za one Druge(znaju koga ide) : bonker : : CoolRamb