24.03.2006., 09:46
|
|
OPTIMUS
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Upravo tako.Moj "problem" je sto me ne pale vise igrice kao prije,kada sam s 14 godina danonocno provodio vrijeme uz playstation i resident evil,silent hill ili dino crisis,da ne govorim o Gran Turismu,to su bila nezaboravna vremena  Kad se sjetim trnci me prodju,onog filinga,i onda se napalim i kupim play ili xbox (kupovao po 2x i jedno i drugo) odigram par igra po 5 min i ugasim,da bi za 20 dana dao u oglas da prodajem : wtf : Jednostavno to vise nije to,nazalost.Isto tako i za komp,sjednem,odigram 5 min i izadjem iz igre...sick
Dok nisam imao neku malo jacu konfu,sanjao sam nesto slicno ovome sto sad imam...Sada kada imam,sanjam neku konfu tipo Sempron 2500+ i Radeon 9550   A ako cemo bit realni,jaca od te mi ni ne treba...igram stvarno rijetko,neznam dal je problem u meni ili u igrama,ali ne ide : suicide
|
E upravo se tako ja osjećam. Mislim da se već cijelo desetljeće nisam napalio na neku igru ko prije na npr. Monkey Islande ili UFO... Stvar je u našim godinama (neznam kolko ih ti imaš, ali ja sam blizu 30  ), a možda i u igrama. Nestalo je romantično doba, biznis biznis biznis, loše igr koje super izgledaju, uglavnom. Plus što imam jako malo vremene. Ajde da nabavim toh obliviona, možda se nešto promijeni 
|