ma ja ti nista ne zamjeram sto se tice toga koliko si spreman dati para za komp...ako hoces potrositi svu lovu na tu karticu ok (15000kn misli mda si rekao) potrosi...ja ti nemam nikakvo pravo reci ista...ima puno ljudi koji zaraduju i 10.000kn i mogu si priustiti novi komp svakih mjesec...ali oni su premali segment trzista,imaju 40+ godina,ako su maldji pale se na plavuse i skupe aute ne na pc-e.. (irci nemojte me sad hvatati za jaja jer mislim na ljude u hrvatskoj ne na vas tamo)
meni smeta sto se ljudi cude kaj kod nas nema te kartice na cijeniku...pa molim vas objasnite mi koji ce moron doci i naruciti te kartice i prodavati ih sljedecih dve godine po cijeni od 3500kn kad ce za sest mjeseci vrijediti 1500kn..nema trzista...
evo svi su se kleli u to kak je corsair super a kak smo mi zadnja rupa na svirali..i dodje corsair kod nas a ono kupi ga petoro ljudi jer im je ipak triput preskup...a lako se desilo da je formel uzeo malo vecu kolicniu koju prodaju po nabavnim cijenama prije pada ... i sta ce oni sad? nista...
i meni je super da ducani imaju sve i svasta ali nije im rentabilno drzati stvari koje neidu..webshopovima vani nije bed jer imaju ogromno trziste koje ima para na bacanje...hgspot,vemil i svi ostali nemaju te privilegije...oni imaju trziste od milijon ljudi koji imaju 6 puta manju placu nego amerikanac...
naruci i pa pa..ako ti u autronicu kazu da im dobavljac nema onda je fakat gabula vani s tim karticama..posto ja znam da oni kad naruce ti dobis robu za tri dana..i to u petak naruceno u ponedjeljak doslo..i to je jos vikend..pa stani pani...