Citiraj:
Autor MisterM
Obavijest je u stickyju - I HAVE SPOKEN!
NHF i idemo dalje malo drugačije.
MM
|
Od početka sam mislio da će biti problem u tome da će, iz tehničkih razloga, netko morati biti admin i moderator, da neće svatko moći postavljati svoje uvjete. Kratko rečeno ograničena demokacija. I još se jednom pokazalo kako sam vrlo loš prognostičar.
Zato sada idemo drugačijim pristupom. Sada nema demokracije. Imate jedino pravo da zalegnete na bojnom polju. Bikakvo pravo glasa više nitko nema i biti će (manje-više) onako kako ja kažem. Sviđa li vam se igrajte, ne sviđa vam se imate Dozu, Logosoft i Bihnet.
To što nema više demokacije ne znači da ću stvarno napraviti onu konfiguraciju koju sam spomenuo stranicu prije. Ostaje sve ovako kako je. Za sada. Mogu reći da mi se počelo sviđati ta fora bez dima jer daje malo drugačiju dimenziju igri. Postaviti ći (kada nađem vremena) rotaciju mapa i igara. Tako će se provrtiti sve mape CTF, pa ide HQ, pa TDM, pa DM. Još ću provjeriti i mogučnost LTS. Pod sve mape mislim na default i City Hall.
Call Vote ću vratiti kada se ispune svi tehnički uvjeti. Nisam programer i to može potrajati dovjeka. Naime, pokušati ću postviti na prve minute neke mape i bez Kick Player. Imam neke nove ideje, pa me samo čeka da to izrašpam na svom serveru i prezentiram. Ima li netko ideju kako to napraviti, slobodno nek mi se javi.
Server u kratko vrijeme ide pa-pa sa PCE. Ionako krademo njihove resurse i ime za te potrebe. Na čemu im hvala. Slobodno su nas mogli i tužiti zbog toga. Imamo prostor i znanje da se napravi neka stranica i forum, pa ćemo tako. Da ne zamaramo ljude oko sebe sa svojim napucavanjem i prepucavanjem.
Jedino ostaje pitanje love. MM i ja nemamo neometan pristup u sef HNB-a i predstavljati će određeni problem financiranja. No, to je naš problem i kada love više ne bude, odlazi i server. Drugačije se ne može i možemo plakati. Financiranje ćemo pokušati izvesti alternativnim metodama. Postoje prijedlozi za to i mislim da je ideja jako dobra. Planirano je da se iznajmi još jedan server koji će biti tako financiran, pa ćemo probati s ovim, da obije ideje ne propadnu.