vjerovali ili ne, radi se (pssst... ne recite nikome) još jedan server. za ovaj nam je Vodatel ljubazno ponudio kolokaciju, tako da bi sve trebalo biti okej. eh sad... obzirom da taj ekstra server i uopće cluster/rsync điđarenje/replikaciju baze/sve ostalo radi nitko doli mene maloga, a ja mali upravo gulim 20-i sat u komadu na poslu, nemamo pojma kada će to biti gotovo. uglafnom, ako sve bude kak smo planirali, biti će i više nego dobro. datum? ne znaju ga ni šefovi, ni ja, a bome neće niti šira publika dok ne vidimo kak se to sve ponaša u testnim uvijetima (č: doma u ormaru na 512kbps linku). tek kad to bude u pogonu, moći ćemo nešto predviđati.
i dajte ljudi blago oladite s komentarima tipa "ni meni neće postat u 10 navečer" i "kak se sporo otvara" jer nije bash okej. itekako znamo da je sve u banani, svi logovi pokazuju da je upgrade foruma riješio gro problema, ali jednostavno se nema para za zakup servera koji bi to fino odvrtili.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|