Da ne kazem sta ste. jebemu pasa pa to je samo jebena igra... u racku vi i vase prepirke i svadje i GLUPOSTI... jebemu mater...zaboli me sta se igra CTF, HQ, TDM, DM... ZNJKLJ.... samo nek se igra. Cak me i zaboli dal netko CHITA ILI NE CHITA...cisto me puca neka stvar sto se toga tice. Ako ce mu ona stvar biti veca ako koristi chitove, pa nek ih koristi.
Najbolje je da se ugasi Vote i svi sretni. stavit da se rotira TDM, CTF, DM i HQ i gotovo.
Sad ste tu nasli cjepidlacit da necete igrat radi nekih pizdarija. Idite u peechku...necu psovat...radi nekih jednostavnih gluposti odmah odustajete...da ..da.. tako je najlakse...
Pojedite cokolino, malo mlijeka poslije toga i sve oke bude. A ne sad tu bezze pricat gluposti da necete igrat radi toga sta je netko votao mapu kad vi necete, ili da je neki idiot dosao pa vrijedjao nekog ili netko chitao... ma dajte, pa mislio sam da smo presli razdoblje kad smo bili djeca...
Ne bi da ste dali 10 000kn svaki za server pa bi svak svoje prohtjeve htio zadovoljit... server je unajmljen I S K LJ U C I V O radi zabave a ako vama nije do zabave ajd cao onda...