K750 je imho najbolji/najjeftiniji mob sa prosirivom memorijom.
Nadalje ono sto em nervira kod k750 je to kada sam ga uzeo u ruku odma mi je upalo u oko to sto sam imao dojam koda je napravljen od jeftine plastike ili ti sve se klima/skripi. To je mozda samo ovaj model koji sam ja drzao u ruci ali eto to je meni smetalo. Druga stvar je ta sto se Sony forsira sa tim svojim govnima tipa da je fotic pa ga kao drzis sa strane i slikas sa gumbom sa strane onak WTF ? ? ? ocu mob sa kamerom a necu brije da je to fotic kada NIJE!!! Ta tipka koja svjetluca dok ides slikati me extra nervirala...
E sada Mob sto se tice prosirivosti i izgleda nemam pogovora jer kosta malo vise od d500 (govorim o oglasniku) a dobiva se mogucnost prosirenja sto je jako ljepo. Izgledom mi je ni ljep ni ruzan onak mob (za razliku od samsunga

).
Sto se tice punjenja netreba se puniti 12 ili 14h jer je baterija li ion ska ili lit poly nisam siguran a neda mi se guglati to je trebalo raditi sa nimh baterijama. Uglavnom drzala je oko 3 dana ili 2 dana ako bi se igrao sa njim

Naravno ako bi ga mucio cjeli dan onda bi trajala samo dan ali sve u svemu meni se mob svidja radi funkcija