View Single Post
Staro 10.04.2003., 17:38   #16
Exa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
prva stvar sta je bilo kad si se probudio?

druga..malo pogledaj koliko ljudi ima sigove...oni koji nemaju se ne zele kurciti jer nemaju s cime (ne vrijedam nikoga nadam se)..sto znaci da ti je otpalo 3/4 populacije...od onih koji imaju sigove gledaj koliko ih ima graficku karticu koja vrijedi vise od 1000kn...ozren,sbp,dpajur (pce team) cyberlord, i jos par ljudi...
Evo ne zelim se kurciti sa svojim kompom, ali ako vec zelis znati imas ga od sada u mom sigu.
Inace da 3000 kuna je nekome placa, ali ja sam se odrekao nekih stvari u zadnjih 6 godina (prije sam trosio 300 kuna mjesecno na cigarete, a sad trosim 50 kuna mjesecno na duhan), smanjio pusenje, to ti je 3000 kuna godisnje, 18000 kuna u zadnjih 6 godina (kupio AIWA DVD-Player kucno kino za 3 soma kuna za Bozic), pa ostalo jos 16 soma kuna. U principu jedina skupa stvara na mom novom buducem racunalu bi bila ta kartica, sve ostalo je relativno jeftino (ram je bagatela, hard isto tako, proc je malo skuplji, ali nova tehnologija znas kako to ide, da ne zastari brzo, przilice su fakat prejeftine sada, a i DVD-ROM-ovima je cijena pala itd itd blabla tructruc meljmelj).
Ja ne govorim ovdje da svi ljudi imaju novaca za tu karticu, ali da stede barem malo (manje trose na svakodnevne izlaske van, manje trositi na cigarete itd, u principu stvari koje nisu od neke potrebe, ali ljudi se ne zele odreci), za par mjeseci ili godina (zavisno od stednje), mogli bi si kupiti neku GF FX ili nekog novog Radeona bez problema (na jednoj strani ustedis kod kompa, dok na nekoj drugoj strani potrosis pare za prave stvari).
Ali to je moje osobno misljenje, a vi se ne morate sloziti s njim.
Pozdrav!
Exa je offline   Reply With Quote