View Single Post
Staro 10.04.2003., 07:39   #11
Exa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
a ljudi bozji..narucite tu karticu s neta ili odite u autronic i trazite da vam naruce..govorim exa-u za aiw 9700 pro...

kak mozete ocekivati da ce neko dovesti kartice na trziste koje jedva ima para za komp...oces ti kupiti kontejner tih kartica i izgubiti milijone jer ju nitko nece kupiti??osim tebe ne znam nikoga ko je spreman spickati 3000 kn i vise na graficku..i ajmo reci da vas ima 15..to im nije bas veliko trziste!!
Pa trazio sam u Autronicu ima vec tjedan dana od toga. Pa gospodja mi je odgovorila da momentalno nemaju tu karticu na skladistu, te da ju nece imati jos najmanje mjesec dana posto dobavljac iz Njemacke nema tu karticu (to mi je stvarno cudno posto sam doticnu karticu uspio naci u Sloveniji (dodje 120 000 tolara = 3902 kune minus 10 posto na gotovinu minus 20 posto na DDV = 3009 kuna, ali je problem taj da je ne mogu dobiti u nekom normalnom roku posto je placam virmanom na obrt)). Dok bi je dobio znajuci kako to ide u Hrvatskoj cekao bi otprilike mjesec dana da mi je isporuce iz Slovenije u HR (a vec bi izgubila na vrijednosti za to vrijeme).
Ma kupujem racunalo danas bez te grafikurde, budem sacekao da joj malo padne cijena (mozda je ipak previse dati 3000 kn bez PDV-a za tu graficku, a tih 2500 kuna razlike kupiti kakvo vrhunsko napajanje i dodatni hard).
Exa je offline   Reply With Quote