Citiraj:
Autor MisterM
Da li mi neko moze objasniti kaj se sada dogodilo?
Ok call vote će izgleda morati otići na neko vrijeme.
Ali da ja varam:confused:
@Atha ako si se naljutio kaj ti se nisam javio kad si napisao mm? držao sam tri tipke sa ljevom i miša sa desnom u napadu - ako je bilo problema mogao si JAVI MI SE ODMAH.
|
dali meni netko mozhe objasniti shto se ovdje dogodilo?!
sat vremena nisam na forumu, i onda se neki pobune radi bacanja bombi na slikanju? bio sam na nekoliko slikanja na serveru vech, i nikad nije bilo mira. to je opche poznata stvar.
jer na forumu ima idjece. ali to nije u loshem smislu. no djeca se i zajebavaju.
nije mi to smetalo, shta, slikali smo se u dosta velikom broju ionako, imam par slika tu negdje po disku...
ali kakve su vam ovo reakcije ljudi? chemu to? mislim, dosta ljudi radi i tko zna shta,
to nije razlog za natjerivanja i prepucavanja na forumu, uvrijedjene nosove i slichno?
a sada ada odgovorim MM.
prevo: ne znam UOPCHE o chemu prichash. kakva ljutnja? ako sam ti neshto tipako na serveru,
vjerovatno je bilo da ti kazhem da si me ubio trechi puta zaredom i da ti standardno kazhem da si chiter. ali jebemu, u kojem loshem kontekstu si to ovaj put izvukao? pa barem jedan drugome svashta govorimo shto se tiche chitanja i ostalih sprdachina, i nikada nishta loshe nisam mislio, a znam i za tebe isto.
nije bilo nikakvih problema, barem shto se moje strane tiche. josh sam lijepo napisao pozdrav svima,
jer sam otishao van, dosta za danas je bilo. aus. aufiderzen.
ne razumijem nishta?
ali mi je zhao radi ovoga...