View Single Post
Staro 22.03.2006., 23:39   #3793
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Da li mi neko moze objasniti kaj se sada dogodilo?
Ok call vote će izgleda morati otići na neko vrijeme.
Ali da ja varam:confused:

@Atha ako si se naljutio kaj ti se nisam javio kad si napisao mm? držao sam tri tipke sa ljevom i miša sa desnom u napadu - ako je bilo problema mogao si JAVI MI SE ODMAH.

@Darth Vader
Jel to bio neko sa mojim nickom neznam ali ja ti takav kretenizam nebi napisao. Zašto bi stajao iza tebe a ne upucao:confused:
Ako si bio amer a ja ti dosao iz leđa jedino si mogao poginuti.
Ako si naisao na mene dok sam pisao poruke opet - mislim da si me pobrkao sa nekim.
Kaj ti ovo znači "al se sutilo trebalo se skupit ekipe" ?
Znam da si u životu nailazio na svakakve seronje ali ako misliš da smo ovo radili zbog love - evo prijatelju dobit ćeš web adresu gdje da se javiš za server pa ti vodi server.

Ljudi koji su platili više mjeseci dobit će lovu natrag. Ono što je odigrano odigrano. Da li ću držati server sam to ću još vidjeti. Doči će taj hebeni PB pa ćemo ljepo igrat u miru - ako ne na našem serveru onda na drugima.

Od sada - ako ću uopće to igrati, dolazi mi COD:UO - možete me nači na bloody dogsima igra se CTF non-stop. E da ima dimnih i pumperica, nema call votea, ima čitera nekad malo nekad puno ali gore navedeni PB će to uskoro največim djelom riješiti.

Ajde bok.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote