View Single Post
Staro 22.03.2006., 22:50   #3787
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Stvarno ne razumijem neke od vas. Mi koji smo svaki dan na serveru i znamo igrati 1:1 na cijeloj mapi jedva docekamo da bude više ljudi na serveru i kada srušimo rekord servera i to želimo obilježiti slikanjem onda netko mora izvoditi djetinjarije i sranja. U redu prvi put nisu svi znali, drugi put netko jos moze probaviti ali 10 restartanja i svaki put netko "pametuje". Zbog jednoga pojedinca, većina mora ispaštati. Tyrell je čini mi se kazao odite se negdje drugdje slikati ovdje se igra ili nešto slično. Ja te ne razumijem, slikanje bi trajalo 10sek a ovako smo 5min se zajebavali da na kraju ne bi ispalo ništa. Sada tko je sa time šta dobio? Šta se uistinu nisi mogao strpiti pola minute?

[ISPRAVAK] Da li se dobro nasmijao onaj koji je bacio bombu među sve nas jer smo mi budale a ti si pametan?

Mislim da nema smisla se nervirati nakon šta svaki dan 12h radim, stalna izglasavanja, totalno neodgovorno ponašanje pojedinaca i slicne stvari, zato se na određeno vrijeme udaljavam od servera i ove teme.

Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 22.03.2006. u 23:19.
Andeo je offline   Reply With Quote