Citiraj:
Autor Sam Fischer
Pa neznam, meni je žao dečkiju, ali istina bog oni mi najviše dignu tlak kad igram...Napucavamo se, ja odem u zaklon(zgrada) reloadat kad mi mi nekako metak sjevne i opali me a ja već debelo u zaklonu...A kad ih gađam...O tome svi znate kako je 
Pa nije ni adsl više toliko skup..
Tako da sam ja za "pure" server...Sry decki 
|
Vidiš a od zadnje "svađe" meni niko ne diže živac. Ima jedna stvar a to je da su dečki otvoreno pričali o tome - normalno niko ne čita dva posta ranije a kamoli postove od prije dva, tri tjedna. Daklem nisu muljali pa su uhvačeni nego imaju to namješteno od prvog da da bi uopče mogli igrati.
E sada je pitanje slijedeče - kome to pada kruna sa glave ako im njih dvojica malo poremete ŽIVOTO VAŽAN killl : death omjer? Jer nekako se stalno vračamo na isto - jedino bitno je koliki nam je taj omjer. A omjer uloženo - dobiveno kroz zabavu stalno pada i pada.
Jučer kad sam došao prvo nekima nije bilo jasno zašto nosim snajp - alo kakve to veze ima - čisto iz zahebancije sam to uzeo, onda u Moskvi moja "teleportacija" sa jedne strane mape na drugu - da je objasnim dva puta sam je ponovio na njemčkoj strani dva puta na ruskoj - opet nekima nije bilo jasno da ja kao rus pretrčim mapu što brže mogu dojurim do švaba - putem gledam baš Scorpia kako zauzima položaj ispred mene onako malo udesno - ima i snajp ali me ne vidi da dolazim - naglašavam da trčim skoro po sredini mape - kada sam došao do njega stojim jedno par sekundi pokraj njega u razmišljanju lol kak me nije vidio i kako da ga ubijem - metak iz TT-jca u vugla je bilo dosta, okrenem se počnem pucati u zrak kao na kraju partije - niko ne kuži kaj radim - nastavim i skenjem još dvojicu ili trojicu sa TT-jcem (vidi vraga jedan od njih baš xPsyho - ne pomaže mu kvantni pomak) završi taj dio partije ja pitam jel sada jasno ali... dobar dio jedne i druge ekipe se još šulja iz spawn područja da ih ne bi neko slučajno skinuo. Sve završava klasičnom zahebancijom MM chiteru.... ili možda nije zezancija? Jer je jednostavno nemoguče pretrčati Moskvu četri puta bez dima i još uspjeti nekoga i skinuti. Kad Zule uleti na drugu stranu i poskida par ljudi onda chita ali kad ga zaredom skinu par puta onda je okej? A niko se ne pita o faktorima iznenađenja, žrtvovanja, očekivanju nemogučeg ili jednostavno čiste zahebancije. Jednu večer na bušteli bio sam prvi na popisu mog tima sa 58 killova i
40 smrti ( mali problem je u tome da sam donio pet zastava = 50 kilova ).
Znači u stvari sam ukebao 18 puta a oni mene 40 puta - meni to izgleda kao loš igrač?!?
Ovaj moj monolog u stvari znači da sam protiv kažnjavanja ljudi jer je jedna (psovka, psovka, psovka,psovka) monopolistička firma ne smatra njihov dio Hrvatske - HRVATSKOM - barem ne vrijednom njihove pažnje (psovka, psovka, psovka,psovka)
Biti će kako večina odluči - moljet ću ljepo glasanje pojdinačnim izjašnjavanjem meni na pm - uključit ću ga samo za ovo.