Tema: Ozivljavanje
View Single Post
Staro 09.04.2003., 19:22   #29
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
evo pada mi na pamet gdje kako kt400 debelo kaska iza kt333 kad je ubodena agp8x kartica te se vrte opengl igre. Zvuka nestane tu i tamo,ništa strašno. Ako ti sve radi ok,ne instaliraj nove 4in1 ni za živu glavu! u najboljem slučaju neće se ništa poboljšati ali neće trebat formatirat.

e sad,nforce2 problemi. Ti samo čitaš topike i iz toga sve zaključiš?
ajmo redom:

Abit NF7-S i restartanje kompa
Tip piše kako mu se komp restarta sam od sebe nakon što je kupio nforce ploču. Povuci-potegni, nakraju je ispalo da je disk(koji je riknuo) kriv za sve,stavio novi disk i radi sve ko urica.

Nforce 2 -nevolje
U ovoj sam se slatko nasmijao, tipu je prvo crknuo dual channel :confused: a onda ni integrirana mrežna(mady in VIA :confused: ) ne radi. Vjerojatno je novi u svijetu kompjutera. Jeli se nakraju uspio umrežit,neznam

još jedna u nizu nf2 nejasnoća
Tipu laže sonda,kao što se događa sa 99% ploča. Nforce barem ima sve vrste termalne zaštite,još nikoga nisam čuo da je uspio spaliti athlona na nforsici...

neznam sad ime topika,ali riječ je o soundstormu
E o ovome bi se itekako dalo raspavljat, proizvođači radi par ušteđenih $$$ ne žele otkljčati puni potencijal integriranog soundstorma, bljee

nforce2 epox
Tipu se jedva čuje na slušalice kad pojača do kraja, ako je sve ok obavio onda nažalos mora na servis

Eto ja baš i nisam našao puno toga,tek jedan problem sa zvukom
ako sam neš propustio ispravi me

ako gledaš samo topike čovijek bi se zapitao što je to nforce2? Neko smeće?