View Single Post
Staro 22.03.2006., 17:24   #15
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Kos je dolepršao do mene pa da napišem svoje utiske...
Ove bi slušalice trebalo zvati kinder jaje, tri puta te obraduju. Kad vidiš cijenu, kad skužiš da ti stanu u uho, i kad ih čuješ.
Siguran sam da je za ovu cijenu nemoguće kupiti bolje slušalice. Slušalice sviraju a ne sviruckaju. Bas je Boom-bomm a ne tup-tup što me je jako iznenadilo. Strah da mi neće stati u uho se pokazao bezrazložnim. Stavio sam broj manje spužve od ovih defaultnih, malo zarolao, i vidi čuda, ostale su u uhu. IMHO veličina ušne školjke (klempavost) nema veze s tim nego je stvar u anatomiji ušne šupljine. Očito nekome odgovara, nekome ne. Nakon par minuta privikavanja zaboraviš i da ih imaš u uhu, vrlo ugodne za nošenje. I što je najbolje, definitivno teže ispadaju iz uha od ovih "normalnih" in-ear slušalica. Za rekreaciju dušu dalo.
BTW. po reviewima na netu sam vidio da je ona cjevčica na koju se natakne spužva plastična. To je KOSS promjenio i kod mene je ta cijev gumena. Vjerojatno taj novi tweak doprinosi boljoj udobnosti.
Jedina zamjerka zvuku s moje strane je što akustične izvedbe zvuče prenapumpano. Ali normalno je da ne mogu pokriti sve glazbene žanrove. To ne mogu niti višestruko skuplje slušalice.
Hvala Ivanu OS i Jangu na pomoći. Od sada i ja preporučam KOSS the Plug: cheers2

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 22.03.2006. u 17:49.
newalss je offline   Reply With Quote