Citiraj:
Autor AC Thunder
Ne zelim biti dobar igrac, ja sam ti vec malo stariji pa me takve gluposti ne zamaraju, igra mi sluzi samo za razbibrigu i rijetko se igram. Takve igre kakve ti igras, ja sam igrao u zivo.
|
Prije nego smo regrutirali Ben-a ja sam sa svojih 20 god bio najmlađi u klanu...
Većina ih je starija od 30, a imamo onih koji su bliži 50 nego 40
Citiraj:
Autor AC Thunder
Moj komentar se nije odnosio na tebe i tvoj klan vec na opcu situaciju na drugim mapama, htio sam objasniti zasto pocetnici preferiraju Urban.
|
Nažalost ni jedna mapa nije savršena pa tak i Urban... Osjetil sam par exploita na svojoj koži.
Citiraj:
Autor AC Thunder
Sto se tice kempiranja nisam mislio nista lose jer je to ponekad ok, zavisi od takticke situacije, mape ili puske (sa snajperom bas i ne srljas na juris) i napisao sam "malo".
|
Lagal bi ako napišem da ponekad ne kampam... Ako sam crven sigurno nebum jurišal po mapi...
Citiraj:
Autor AC Thunder
Nemoras se toliko uzbudjivati, AA je samo igra i nema potrebe da se netko nekome ruga i ismijava, uostalom to vazi za sve, a ne samo za igre.
|
Slažem se!
Citiraj:
Autor AC Thunder
PS Velis ako me gađas u glavu tamo ces me i pogoditi, ajd dobro nek ti bude, ja valjda kad gadjam u glavu pogodim u jaja, al nema veze samo ti gadjaj u glavu bolje to nego u jaja. ovo si ti >  : hello2 : < a ovo ja
|
LOL...