Citiraj:
Autor AC Thunder
Naravno da mi je Urban najdraza mapa kad takve kao ti mogu napucavat s puno vise uspijeha nego na drugima. Takvi kao ti idu od polozaja do polozaja pa i exploita, malko kempiraju i sa jednim headshotom skinu nas noobove koji jurisamo ko muve bez glave po mapi - to frustrira.
Za razliku od urbana gdje sam, neki dan, napucao jedno cetri-pet puta za redom - mastera iz klana FFC (naravno da mi je to vratio kasnije sa kamatama).
|
Kao 1. mi ne koristimo exploite i kickamo ljude sa našeg servera koji koriste exploite!
Ako pitaš mastera mislim da ti može od nas 20 (kolko nas ima u klanu) nabrojiti na prste one koji kampaju!
HS je ono kaj se događa ako ti kampaš, mi ili igramo sa zoom-om ili sa iron sightom tak da ako te gađamu u glavu u nju te bumo i pogodili!
Ah... Master..

Kad se vidimo opet na bolnici? : sniper :
Ako pogledaš moje tracker statistike videl buš da imam ukupno oko 1000 sati igranja i da od toga oko 600 sati opada na bolnicu. Čak buš videl da neke mape nisam ni probal igrati! Ali to nije točno. Ja sam igral i znam igrati više manje sve mape. Pošto mi imamo svoj server mi ga lako zaključamo, maknemo tracker status i napucavamo e međusobno da naučimo mapu.
Ako hoćeš biti dobar igrač trebaš savladati ćim više mapa i biti dobar sa svim puškama a ne samo sa M16!