Ruku na srce gust je surfati i kupovati na HG-spot online shopu, ponekad iz dosade i da vidim sta ima novo, al neka toj aukciji promjene ime u npr. :
"ko nabije taj dobije" ili
"testirajte za nas, i jos nam platite".
ne moraju bas sve pretvoriti u novac.
jos nesto, ovo je OT:
zasto sam popio ban? ispada da sam : pirate : rebel without a clue,
znam znam nema nikakvih sranja o svemu sto .... , ali opet cu prekrsiti pravila.
dok se vas novinar cudi i donosi nam dasak zivota sa zapada: "Još jedan detalj koji bi voljeli spomenuti s Münchenskog aerodroma su autobusi pogonjeni vodikom." a naš pleso izgleda kao poljoprivredni aeorodrom, ja osobno nisam letio avionom nikad (osim sto cu letiti sa ovog foruma ), jer nemam suske, i kako da se pleso ili moj osijecki aeorodrom razvija kad smo bogeci,a i kud da idem sve vidim na HTVu, nas stil zivota je usko vezan sa ..... koji nas vode, pa vi mene banujte i poticite sto je tako.
*ebem ti kad 1/5 place dam za mob,fiksne pretplate i aDSL i njegovu pretplatu umjesto da je www besplatan za sve a to je moguce, oni nas deru, a ti mario jedi pastetu i suti, znam da svi to dobro znate i sta ja vama tu sad serem al nama svi uvaljuju nekakve aukcije i to nam je normalno, kao da je tu drug tito i to mora tako, sutra treba da mi se rodi sin i kaze: -pa jebem ti jesi ti normalan di ste se kurc*li i nabili duga 30milijardi i sad ja da vam to vracam.
Za te pare smo mogli napraviti od ZG do ST na svakih 8.33 km po jedan onaj neslavni neboder iz NY, a ne usrani autoput, veliki je problem sto nismo svjesni situacije.