Citiraj:
Originally posted by numa
Tocno. Apsolutno se slazem. Ja neznam o cemu rak prica.
|
Prvi dio odgovora je čisto subjektivan. Radi se o tome da nisam oduševljen načinom stavljanja diska u uređaj. Ponavljam da je to subjektivna procjena i da sam siguran da bi se mogao priviknuti. Ostalo je ipak malo životnije.
Taj princip umetanja diska je rezultirao nešto slabijom mehanikom dok je ostatak uređaja na zavidnoj razini. Tako je jedna mehanika u potpunosti uništila laser.
Drugi uređaj sa istim načinom umetanja je uništio medij. Nije bila sila u pitanju nego je mehanika počinila samouništenje.
Možda ti se sviđa da ti one četkice čiste medij, ali u životu ti baš i nije tako pa se na kraju još više zaprlja. Razmisli zašto.
I zadnji je razlog ona razlika u cijeni. Koliko znam, taj je model je nešto malo skuplji od običnog. Kada se dobro razmisli, ta razlika je krajnje neopravdana jer je daleko jeftinije proizvoditi u toj varijanti nego kao tray. Ovo mi valjda najviše i smeta jer se o greškama na uređaju ne može raspravljati na tako malom broju primjeraka i ne može popljuvati neki uređaj.
Inaće je sasvim OK i stvarno je preporuka za kupnju. Bezobrazno je brz i solidno napravljen. Najviše me oduševljava kako je složena mehanika u limenu kutiju. To mi najviše može pokazati kakav je uređaj. Pokaži mi sistem i znati ću valja li to ili ne.