Citiraj:
Autor atha
ćao acid! : hello2 :
@darth vader
m77 sigurno vishe neche na server. mozhe ga gledati iz ASE, ako mu tako pashe,
ali gore neche. i jucher se bezobrazno ponashao na serveru,
a da sam ja dobio onakav pm koji je uputio MM, proshao bi i gore.
|
Gle kad sam jučer pročitao taj PM ono - gljedam i nevjerujem svojim očima. Pošto po prirodi imam vrlo kratak fitilj (čitaj nemam fitilj) došlo mi je da sajednem u auto i skočim do Varaždin brega.
I onda stanem si malo razmišljati - koji si ti konj - velim sam sebi - kad te ovakvo nešto uopče može uzrujati. Pa taj ti je bitan manje nego snjeg na zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. I sjednem i napišem ono što ste pročitali pa evo recite i vi koju o tome - mislim si u sebi.
A sad dio samo za M77 aka Acid - vidiš da poštujem pravila PCEkspert foruma kojeg ti očito brkaš sa PCE COD 2 serverom. Ne psujem - makar imam baš sijaset psovki koje bi podjelio s tobom. Ali pravila ponašanja na ovom forumu su jasno i glasno napisana - štoviše stalno nadograđivana kak su se pojavljali razni wonnabe biseri. Prekšim li ja to pravilo - zna se kaj slijedi.
Koji dio pravila - NITKO NEMA PRAVO KICKANJA I BANANJA OSIM ADMINA - tebi nije bio jasan. Pa ako se 50-tak ljudi složilo oko pravila koje ti nisi uopče pročitao - čemu uopče daljna rasprava.
I nisi odmah dobio ban nego si upozoren da ne radiš takve stvari. Ali....: suicide
Neki su ljudi jednostavno autodestruktivni i nema im pomoči.
O ovom više neču trošiti ni jedan redak