View Single Post
Staro 21.03.2006., 15:10   #3705
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Kaj se tiče M77, pravila postoje i vrijede za svakoga jednako. AKo u pravikima piše da nitko nema pravo kickanja osim Admina onda je to tako i toga se treba držati.

O tome se može ovdje raspravljati i iznijeti svoje argumente protiv toga.

Onakav PM, koji pokazuje smao da netko ljusku vrijedost određuje znanjem igranja neke igre dovoljno govori o mentalnom sklopu te osobe.

Ja loše igram to svi znaju al mi je zabavno i igram se radi razonode.
Iz istih razloga izbjegavam većinu stranih servera jer su krcati svakavim ljudima koji ne dijele moje gledište, što bi ja onda trebao tražiti kickanje svih njih? Jedino koga bih kickao i dao mu nogu u guzicu su cheateri, jer ubijaju gušt u igri.

Također ako mi neka mapa ne odgovra ili mi s ene sviđa snajper party otići su sa servera i vratiti se poslije.

M77 je skoro izletio jer se nije držao pravila o obajvi podataka, Scorpio ga je spasio i onda on njega kicka što je i zabranjeno, te na onakav uvredljivi način odgovara čovjkeu koji je jedan od trojce zaslužnih da server uopće postoji.

Pardon al to govori i o kućnom odgoju, tj. o ne postojanju istog. I ja sam imao 16 godina al fala bogu nisam bio toliko derište i takva baraba.

Isus, Over and Out.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote