Citiraj:
Autor <4c!d>
Pa kaj vi ljudi imate protiv m77???pa to je pravi čovjek to ako se čuvjeku kašlja ili ako ima loš dan pa malo psuje i vrijeđa admine zbog toga ga netreba kickati.I zašt bi samo admin imao pravo kickanja?Ako se meni netko ne sviđa i imam nešt protiv njega zašt ga nebi mogel probati kickati?Pa onda ako projde projde a ako ne ne!!!Mislim da ste m77 bezpravog razloga izbacili i mislim da mu dugujete ispriku!!!
|
Stari moj na PcE se uvijek znao red i red ce ostati i dalje. Server vode Rak i Atha, o njihovom postenju i zaslugama netreba posebno naglasavati. napraviti da svi mogu kickati kak hoce dovest ce do totalne anarhije. na ovom serveru je tako, kom se nesvida nek neigra na PcE. Mene osobno to kickanje nezabrinjva, pravila su jasna i ok, ja ih podrzavam.
Sto se tice doticnog decka kojeg branis, njegova poruka MisterM-u dovoljno govori, taman da mu se i oprosti ponasanje na serveru, ova poruka sigurno nece.
Prema tome, frustracije, foliranje, pomanjkanje roditeljske paznje, probleme s libidom, nezainteresiranost suprotnog spola za vas, liječite negdje dalje a ne na mjestu s predznakom PcE!
Nadam se da mi moderatori nece zamjerit.
: cheers2