View Single Post
Staro 21.03.2006., 12:51   #3690
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor MadBoY
meni svejedno sta god se stavi
Ako stavite dimne onda : hello2 : od mene jedno tri mjeseca.
Nema šanse da se postave dimne za sada. Baš zbog onih koji imaju slabiju brafičku. Nitko se ne treba toga bojati. Isto tako je postavljen i NoDust/Fog mod. I to ostaje.

Vrištanje i skvičanje nije nimalo realno. Da bi se mogli ubaciti kakvi zvukovi, bi ali ne to. To vrištanje je sadržano u nekoliko modova, ali ne i u našem. Zato naš mod radi najbolje na linux serveru. Kada se odvagnu te dvije stvari dolazimo do toga da vrištanje možete jedno duže vrijeme zaboraviti kao opciju. Toga sigurno neće biti. Još mogu spomenuti kako kod korisnika radi probleme u vidu otežanog spajanja na druge servere.

Možda je najvažniji razlog što mi se ne da skidati, isprobavati, konfigurirati još jedan mod i onda slušati kako je to glupo i kako to treba ukinuti. Morate shvatiti da je većina opcija postavljanje ili izrada moda. Sama igra ima vrlo malo mogućnosti za promjenu i nema puno opcija. Postavljanje moda je složen proces koji zahtjeva rad i vrijeme. Ili jednostavno mogu okupirati server na 2 dana i nećete se moći spajati na njega. Poslije toga postaviti ono što trebate skinuti za client stranu. To, naravno, nitko ne želi. Zato...

Za sada me jedino zanima verzija 1.1 koja će ići 2 sekunde nakon pojavljivanja, a onda ćemo vidjeti koji će modovi raditi na serveru. Postoji velika mogućnost da će večina modova otpasti zbog nekompatibilnosti. Ovaj i PAM imaju najveće šanse da mogu raditi i s tom verzijom igre. Ostali modovi koje sam testirao su samo neuspješne prerade modova od CoD UO.

Za ljubitelje CoD UO moram naglasiti kako naš mod ima podnaslov CoD UO Realisam. Mislim da mu je to dovoljna preporuka.

Zato ću rado saslušati prijedloge o postojećoj konfiguraciji. Ono što mogu promijeniti istog trenutka. To bi se nekako dalo dogovoriti. Od prvog dana je bio postavljen i mislim da je dobar TeamKill. Pa ko 2 ili 3 puta ubije kolegu biva kažnjen određenom kaznom. Tako da to ne radi i pazi.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote