21.03.2006., 07:50
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor Darth Revan
kuzis volim mesmera ali backfire na mesmeru primary je dobro ali ne i na rangeru, ranger mora biti, spike/interupt/condition
|
i beg to differ. to što *svi* igraju rspike, ne znači da ranger mora i može biti jedino to. to samo znači da škvadra ne zna igrati ništa drugo.
Citiraj:
Autor SniperWolf
na što misliš kad kažeš 2 covera?
|
mislim na to da taj ili bilo koji "primarni" hex mora biti pokriven s još dva hexa kako ne bi bio skinut ili kako bi bio skinut što teže.
Citiraj:
Autor psf[i]-[Tomek]
Ja imam prim Elementalist, sec Mesmer i Back fire je magijica koju uz
Flare i Conjure Phantasm najčešće koristim. 
Ja osobno nebi mesmer sa rangerom kombiniral...
|
bezveze bacaš attribute pointse. fire, domination i illusion magic. :confused: ako već igraš e/me koristi arcane echo za dupliciranje primarnog attack spella. inspiration magic možeš koristiti kao energy management, iako ele ima odličan i ne treba mu ništa osim attunementa. kada ti ele dosadi, re-rollaj atribute u mesmera i igraj tako. e/me sakriveni mesmeri možda nemaju fast casting kao primerni mesmeri, ali imaju energije na bacanje i znaju biti zajebani.
Citiraj:
Autor SniperWolf
Neznam, bio sam tamo i bilo je jako malo ljudi, mozda je bio neki netsplit ili nesto: flyingey
btw treba doc do Weldrimor War Camp pa tamo u Sorrow Furnance citam ima svega i svacega: CoolRamb
|
u SFu ima samo farmanja, ništa više. malo tko radi questove. nažalost.
|
|
|