View Single Post
Staro 21.03.2006., 07:37   #4
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
budući da ti je gospodin McG dao sasvim suvisao prijedlog rješavanje problema, dopusti da se osvrnem na ovo što si napisao.
Citiraj:
Autor mat
svako malo mi se desi ovako nesto i onda se sjetim zasto svi oni anti-microsoftovci su ANTI... stvarno za po...zdit, PAZITE OVO!
u mom iskustvu velika većina škvadre koja stalno nešto dreči protiv windowsa je škvadra koja o istom tom OSu nema blage veze, tako da ti je najbolje uopće se ne obazirati na takve.
Citiraj:
Autor mat
do danas sam lijepo imao OS choisec kao i svaki drugi blagoslovljeni covjek na ovom svijetu te sam prvo birao "legacy (pre-windows)" a onda xp pro koje sam htio od dvoje instaliranih
idem ja danas napokon formatirat taj c: da ga mogu koristiti - ne mogu iz windowsa... ok, ubacim cd od windowsa, formatiram ntfs-om... on počne kopirat fajlove reko ne`š i restart... kad ono neće bootat...
nisi mogao formatirati iz windowsa jer se na c: particiji nalaze sistemske datoteke potrebne za rad windowsa, neke od njih su spomenute u stickanom threadu "xp boot process". iste te datoteke su potrebne za bootanje windowsa na drugim particijama. budući da si istu formatirao, sasvim je logično da nećeš moći bootati ostale instalacije windowsa. tome je tako jer na c: particiji nema ničega što bi ih i moglo bootati.

p.s. kakvu točno grešku ti ispiše na monitoru kada pokušavaš bootati sistem?
Cataphract je offline   Reply With Quote