Tema: OGame
View Single Post
Staro 20.03.2006., 23:24   #832
aurellie
Premium

aurellie's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
E evo mene. CFP je bio cudna biljka, bilo je par respektabilnih igraca ali ostali nisu znali ni fleetsave. Ja se nikad nisam zakacio s nikim od vas, jer sam imao kolonije u sestoj galaxiji, gore sam dosao medju prvima jer sam uvijek ogame igrao u miru i mrzio sam da me itko dira jer nisam ni ja nikoga. Uglavnom sada je gore toliki urnebes, svi su dosli gore, neki s istom namjerom kao ja, a neki da nam pokvare te namjere. Ja se dnevno spojim 2-3 puta, stavim nesto gradit i odem off, a za zivot u miru brine se obrana koje na svakoj koloniji ima u izobilju....
Neko vrijeme, dok je rat bijesnio, imao sam flotu u top 30, koja je tada imala nevjerojatan broj krstarica (1200, dok su cak i najjaci igraci imali manje od 200) pa me ne nitko nikad nije usudio napast. Pa je slijeidla spoznaja kako ogame uzima ogroman dio mog zivota, prebacio se na ekonomiju, ne trazi puno vremena a opet mogu igrat. A ako se netko bude htio ratovat, jes da imam flotu staru 3 mjeseca ali ipak moze pucat. A stvarno nisam znao da su ljudovi sa pceksperta jos u igri. Sjecam se negdje u pocetku kad je cheff napravio koloniju na 2:200 ili tu negdje (jasam na218) a tu su bili skoro svi iz cfp-a, pa je netko stavio onu sliku nekog radnika što gleda u polje i onda oblačić iznad glave "joj što će cfp farme dobro rodit" hahaha DD Kako je uopce zavrsio taj rat na kraju?

Fleks, koji ti je nick u igri. ne mogu te nac...